Behandlerfællesskab

Klinik Maven og Mig er et klinikfællesskab beliggende i de smukkeste lokaler, det gamle Rud Rasmussen snedkeri, i hjertet af Nørrebro. Her har vi højt til loftet og store lyse vinduer, der belyser det smukke sildebensparket.

I huset har vi 5 behandlerrum, hvoraf 3 af dem lejes ud, og en bevægelsessal vi også lejer ud. Hvis du ønsker at blive en del af vores fællesskab, så kan du på denne side læse mere og se billeder af lokalerne, og du er altid velkommen til at tage kontakt til os hvis du har spørgsmål.

Hvad får du som lejer i klinikken:

  • Adgang til trådløst internet
  • Adgang til toilet og personalekøkken, hvor der er kaffe og the til fri afbenyttelse
  • Receptions- / venteområde til klienter. Vi har en receptionist ansat 26 timer om ugen til at bemande receptionen
  • Mulighed for at stille visitkort eller flyers i receptionsområdet, og opslag på opslagstavlen
  • Møbleret behandlerrum til briks behandling eller samtale
  • Profil på klinikkens hjemmeside med billede, tekst om dig og link til din hjemmeside
  • Deltagelse i et fællesskab med de andre behandlere hvor der løbende er sat fokus på sparring, erfaringsudveksling og fælles markedsføring. Vi mødes ca hver 3.  måned

Behandlerrum

Vores tre behandlerrum er hver især 12kvm og alle indrettet med briks, behandlerstol, to stole og et lille bord, samt reol til opbevaring af ting. Rummene har store vinduer og flot lysindfald.

Alle tre behandlerrum egner sig til samtaleterapi og behandling ved briks. Du kan se priserne på rummene længere nede på siden, under billederne.

Behandlerrum 1
Behandlerrum 2
Behandlerrum 3

Bevægelsessal

Vores bevægelsessal er ca 30kvm og der er plads til 8 – 10 motionister, 30 siddende kursister eller 8 brikse. Der er store spejle på den ene langvæg, og mulighed for at mørklægge rummet ved brug af projektor eller andet.

 

Bevægelsessal

Rundvisning i klinikken

 
Her får du en lille rundvisning af klinikken, og vi giver altid gerne en uforpligtigende kop kaffe og rundvisning af klinikken hvis du også gerne vil se den med egne øjne og mærke stemningen herinde.

Klinik Maven og Mig

Nørrebrogade 45E, st, 2200 Kbh N

tlf 9395 9352 og email: info@mavenogmig.dk